Kerk en Muziek 2015 no. 6

Kerk en Muziek is weer verschenen. Hieronder een greep uit de inhoud:

1. ‘Kerk en Muziek in de Geschiedenis afl. 17‘. ‘De Franco-Vlaamse polyfonie’ door Anje de Heer.
  2. ‘Gemêleerd Gezelschap’, een gesprek met de organisten van de Gereformeerde Gemeente te Gouda.
  3. ‘Lang wachten wordt beloond’ en ‘Boogaardorgel te Barneveld-Centrum met spijt opgeleverd’, twee verslagen over de bouw en de ingebruikname van het nieuwe Boogaard-orgel in de Gereformeerde Gemeente te Barneveld-Centrum.
  4. ‘Via Van Noordt naar De Leeuw’. Deel 6 van serie verslag gespeelde kerkdienst. Deze keer door Jan Bouman uit Meliskerke.
  5. ‘Van vier klokken, vijftig kinderen en een caleidoscoop’ ,Jan Kruis doet verslag van de Landelijke Orgel en Samenzangdag die op 14 november jl. in de Grote Kerk te Dordrecht werd gehouden.
  6. ‘Muzikant aan de Merwede’ ,een gesprek met Dick de Jong die veertig jaar organist is van de Gereformeerde Gemeente te Hardinxveld-Giessendam.
  7. Recensies
  8. Fermate