Landelijke Orgel- en Samenzangdag in Nijkerk

Op D.V. zaterdag 11 november a.s. wordt de jaarlijkse Landelijke Orgel- en Samenzangdag gehouden. Dit jaar zal de dag plaatsvinden in de Grote Kerk te Nijkerk. Het belooft een zeer bijzondere en afwisselende dag te worden.

De muziek die op deze dag wordt uitgevoerd staat in het teken van de reformatie. Er wordt gestreefd naar een aansprekend programma voor jong en oud. Op het programma staan o.a. samenzang, improvisaties voor orgel, koorzang en literatuurspel.

Organisten deze dag zijn Sietze de Vries en Arjan Versluis. Het Vocaal Ensemble Rijssen zal o.l.v. dirigent Jan-Geert Heuvelman een aantal koorwerken uitvoeren.

De dag begint om 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Rond 16.00 hopen we af te sluiten.

De toegang is gratis. Wij hopen u D.V. zaterdag 11 november te ontmoeten!

Meer informatie kunt u vinden op de speciale LOSD website: vogg.nu/losd

Grote Kerk Nijkerk
Holkerstraat 1