Speciaal bericht voor alle kinderen t/m 12 jaar!

Voor D.V. 5 mei heeft afdeling zuidwest een speciale morgen voor jullie in petto! We zullen dan te gast zijn in de Grote Kerk in Tholen. Er is dan een echte orgelbouwer. Hij zal uitleggen hoe een orgel werkt en organist Jan Peter Teeuw zal mooie en leuke muziek laten horen. Natuurlijk mag je zelf ook op het grote kerkorgel spelen en wist je dat je daarvoor helemaal niet goed hoeft te kunnen spelen?!

Alle kinderen t/m 12 jaar zijn van harte welkom! Voor de ouders of begeleiders is er koffie. Deze morgen zal om 10.30u beginnen en om 12.00u is het afgelopen. Er is voldoende gelegenheid om het grote drieklaviers orgel te bespelen!

Jij kan ook één van de prijzen winnen door het tekenen van een orgel of het kleuren van een kleurplaat. Deze kan je hier downloaden. Kleurplaat groep 1-4, voor de kinderen van groep 5 t/m 8 is er een tekening van een organist aan het klavier, die jullie verder zelf op een creatieve manier af kunnen maken. Je maakt alleen kans op één van de prijzen als je jouw kleurplaat op 5 mei in komt leveren. De orgelbouwer kijkt welke kleurplaten de mooiste zijn! Doe je best!

Als je meer informatie over deze morgen wilt hebben, houd dan www.kerkenmuziek.nl in de gaten. Je kunt ook een mailtje sturen naar voggzuidwest@gmail.com of even bellen naar Johnny van Koeveringe, 06-83051339